Schrijf je hier in voor het examen

Na de zomer 2018 vinden alle schriftelijke en praktijkexamens plaats in Bilthoven aan de Professor Bronkhorstlaan 10-86. De tijden waarop de examens plaatsvinden zijn ongewijzigd.

Je kunt je inschrijven voor een schriftelijk examen tot één week voor het examen. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Het maximum aantal deelnemers aan een schriftelijk examen is 22. En ‘vol is vol’!
Inschrijven voor het praktijkexamen dient te geschieden uiterlijk twee weken voor het examen. Hier zijn kosten aan verbonden en na inschrijving ontvang je hiervoor een factuur die voldaan dient te worden conform de betalingstermijn die op de factuur vermeld staat.
Betaal je niet of te laat, dan neem je niet deel aan het praktijkexamen.
De kosten voor het praktijkexamen worden niet gerestitueerd als je toch niet deelneemt aan het examen, ongeacht de reden hiervoor.

Selecteer het gewenste examen en vul alle velden in, klik vervolgens op inschrijven. Voordat je dit doet moet je eerst deze pagina ‘refreshen’. Alleen dán zie je de meest recente inschrijfmogelijkheden en voorkom je teleurstellingen.