Praktijkvoering

Je wilt dolgraag starten met je coachingpraktijk, maar je weet niet exact waar je moet beginnen en welke stappen je allemaal moet nemen.

Als startend ondernemer komt er enorm veel op je af. Allerlei praktische zaken die geregeld moeten worden zoals een locatie, een bedrijfsnaam, een website tot de aanmelding bij de kamer van koophandel en het bepalen van de rechtsvorm en tarieven. Daarnaast zijn de wat minder tastbare dingen zoals een missie en visie, zelfvertrouwen winnen en het bepalen van je doelgroep minstens even belangrijk.

In de lesdag praktijkvoering komen al deze onmisbare aspecten aan de orde. Aan het einde van de dag ga je naar huis met belangrijke informatie, concrete handvatten en bergen inspiratie.

Voor wie?

Deelnemers aan de Academie voor Holistisch Coachen die een praktijk willen starten.

Wat ga je leren?

In het eerste deel van de dag gaan we feitenkennis behandelen over de belastingdienst / KvK / BTW verplichtingen / verzekeringen / marketingplannen en financiën. In het tweede deel gaan we aan de slag met het concreter maken van het eigen aanbod, visie en doelgroep. Dit doen we door leuke oefeningen, brainstormen en opdrachten die je helpen een stevig fundament voor je bedrijf te leggen.

Investering

De kosten voor deze dag bedragen € 100,-.

Inschrijven kan via de Studenten Downloads en Informatie pagina.

Datum en locatie

Zondag 28 mei 2017  in Amersfoort

Docent: Esteriek de Heij

Docent(en)

Esteriek de Heij

Korte omschrijving

In deze ééndaagse training komen alle onmisbare aspecten aan de orde waarmee je te maken krijgt als je een eigen praktijk gaat starten. Aan het einde van de dag ga je naar huis met belangrijke informatie, concrete handvatten en bergen inspiratie.

Dit leer je
  • Kennis over o.a. Belastingdienst, KvK, BTW verplichtingen, verzekeringen, marketingplannen en financiën
  • Eigen aanbod, visie en doelgroep is concreter en duidelijker gemaakt.