Over ons

Wie wij zijn?

Wij zijn Marieke Kamp en Mark van Riel en samen met een team van bijzonder getalenteerde mededocenten geven wij vorm en inhoud aan de Academie voor Holistisch Coachen.

Marieke is de Academie gestart in 2007 met als droom dat het opleiden van coaches een sneeuwbaleffect teweegbrengt.

“Hoe meer deskundigen er op de wereld rondlopen die zichzelf en anderen kunnen helpen te ontspannen en een kunstwerk van hun leven te maken, hoe mooier het leven op deze aarde wordt. Alleen met voldoende ontspanning, een fit lichaam en een kalme geest kun je je leven vormgeven op de manier waarvan jij gelukkig wordt.”

Binnen onze Academie kun je kiezen uit beroepsopleidingen en diverse trainingen waarmee je aan je eigen ontwikkeling werkt en op professioneel niveau anderen kunt helpen het beste uit hun leven te halen.

Je bent van harte welkom om kennis te komen maken!

Het team

De Academie voor Holistisch Coachen bestaat uit een gedreven team van docenten
Marieke Kamp Array

“Voelen, daar gaat het bij mij om. Voelen of ik de juiste dingen doe, voelen hoe ik in verbinding ben met een ander, voelen hoe het met mijzelf is. En om goed te kunnen voelen is rust en aandacht nodig. Als oprichtster van de Academie voor Holistisch Coachen heb ik dit altijd voor ogen gehad.”

Corrine Snijders-Caspers Array

“Mijn naam is Corrine Snijders-Caspers. Ik ben geboren op 22 juli 1961 in Noordwijk en ik woon samen met mijn man Rob en ons hondje Bram in Zeist. Samen hebben wij vier zonen die niet meer in het ouderlijk huis wonen. Ik heb na mijn opleiding HBO-Jeugdwelzijnswerk ruim 25 jaar in de kinderopvang gewerkt.”

Mark van Riel Array

“Mijn leven bestaat uit het navolgen van mijn vele passies. Muziek is een hele belangrijke. Ik speel al van mijn 15e jaar basgitaar. De laatste jaren speel ik in een bluesband en in de weekends treden wij regelmatig op in kroegen en op festivals in het hele land. Kippenvel krijgen en bezorgen door live muziek te maken is en blijft een bijzonder hoogtepunt.”

 

Millie van der Heijden Array

“Ik werk als vitaliteits- en leefstijlcoach vanuit mijn eigen praktijk ‘Een Goed Leven’. Daar begeleid ik mensen naar een gezonder, gelukkiger en zinvoller leven. Gezond eten, goed bewegen én voldoende ontspannen staan hierbij centraal. Dat doe ik via één op één coaching en middels het geven van trainingen en workshops. Zowel voor particulieren als bedrijven.”

Conny Lubbersen Array

“In het dagelijks leven ben ik op de eerste plaats moeder van twee dochters. Mijn kinderen, mijn huis… mijn basis moet goed zijn. De goede energie in ons leven wil ik doorgeven aan andere mensen: mensen die vastzitten in hun dagelijks leven. Om dat werk te kunnen doen, is het belangrijk dat je goed in je vel zit en dat je hoofd leeg is.

Esteriek de Heij Array

“In beweging zijn en in verbinding zijn met mezelf en met anderen maakt mij blij en geeft me voldoening. In dat contact ervaar ik de vrijheid dat ik mezelf mag zijn en de ander ook. Zo ben in contact gekomen met mijn favoriete bewegingsvorm: yoga. In 2008 heb ik mijn opleiding tot yogadocent afgerond en sindsdien geef ik met veel plezier hatha yogalessen en ervaar ik elke dag wat de oefeningen mij brengen: rust, flexibiliteit en kracht.”